· 

Online wandelroutes

Online wandelroutes

Cultureel ondernemer en kunsthistoricus Reinier van Kampen and Beyond kwam met het idee om een aantal wandelroutes door de binnenstad van Kampen op de kaart te zetten. Een pdf'e of zo, dacht hij. Iets dat je zowel mee kunt nemen als uitprinten. Leuk, dacht ik, daar kun je tegenwoordig al heel wat interactiviteit in stoppen. 

Maar wacht eens, als we het dan toch interactief maken, waarom dan niet volledig richten op mobiel gebruik. Weg met die printjes! Uiteindelijk is het een ePub geworden boordevol icoontjes, foto's en toelichtingen en dat ook nog eens in drie talen. En oh ja, er zijn ook nog drie fietsroutes

[klik op de kaart]


adres

Kerkstraat 2A
8261BC Kampen

telefoon

06 44864755

 

e-mail
nico@vanmaastricht.com

 

facebook

facebook.com/nvmgo


inschrijvingen

KvK 081749300000
BTW 1901.16.365.B.01