Custom-made films & animaties

Onderstaande videos zijn in nauw overleg met de opdrachtgevers ontstaan. Niks geen vaste formats dus waarmee iedereen er hetzelfde uitziet. Elke film is custom-made.

 

Eerst wordt de tijd genomen voor een nauwkeurige intake. Wie bent u, wat wilt u, waar gaat het nou precies om in dit filmpje. Op basis hiervan schrijf ik een eerste script en voorzie die van een aantal stills: stilstaande beelden zoals die in de film voor kunnen gaan komen. Dit geeft een goed beeld van de stijl.

 

Na goedkeuring worden de andere sleutelmomenten ingevuld met stills, de figuurtjes worden besproken en het script wordt nader uitgewerkt. Als dat helemaal akkoord is komt de stemacteur in beeld. Het inspreken van een voice-over is een discipline op zich waarin veel aandacht wordt besteed aan sfeer, tempo, uitspraak, intonatie en interpretatie.

De stills komen tot leven met animaties, foto's, live-action of een combinatie daarvan. Er wordt slim gebruikt gemaakt van eerder ontwikkeld materiaal om de kosten laag te houden. Toch zult u niets herkennen uit andere filmpjes omdat elk hergebruikt onderdeel aangepast wordt qua detaillering, kleur of stijl. Tot slot worden geluidseffecten toegevoegd waarmee bewegingen bijna voelbaar worden.

 

Prijzen

Onderstaande prijzen zijn indicatief, voor elke opdracht wordt een nauwkeurige offerte uitgebracht.

 

Concept & ontwerp per film     €680,00

Uitschrijven en inspreken voice-over per minuut     €680,00

Animatie per minuut     €680,00

Filmen/monteren per dag    €680,00

 

 

 


Bumper video

Kort filmpje laat zien dat componenten van GTV Elektro overal en in de meest uiteenlopende toepassingen aanwezig zijn. Voor op de website, maar ook Powerpointpresentaties, bedrijfsfilms etc.

 

 


Personeelswerving

Werkina zoekt met spoed servicemonteurs. Dat zijn mensen met allround kennis, die veel vrijheid krijgen en verantwoordelijkheid nemen. Die volgens broer Teo niet thuis zitten, maar al ergens aan de slag zijn. Die moet je overhalen dus. Met een goeie baan en een leuke werkgever. Dit snel gemaakte filmpje laat in 25 seconden een heleboel aantrekkelijke aspecten van die baan zien.

 

 


Elektrische  aandrijving

Het filmpje laat zien hoe het LNG-Electrisch aandrijfsysteem in elkaar zit en welke voordelen het heeft. De installatie onderdelen van Werkina Werkendam worden uitgelicht.

 

 

 


Jamcutting

Het filmpje legt uit wat Jammcutting is. Opdrachtgever Puck was heel uitgesproken in zijn ideeën over stijl en sfeer. In de ontwikkelfase heb ik hem nauw betrokken bij het proces dat uiteindelijk leidde tot een resultaat waar hij heel bondig over was: "Wauw!"

 

 

 


Het Almeers kwaliteitsmodel

Opdrachtgever Merel kwam met een paar pagina's Powerpoint en een stapel papier met best wel ingewikkelde schema's. Over organisatieprocessen, procesverbeteringen en de toetsbaarheid daarvan. Pittige materie voor een eenvoudige creatief. Ik deed net alsof ik het allemaal begreep en ben in nauw overleg aan de slag gegaan om het in tien minuten op een licht verteerbare manier uit te leggen. Erg leuk project geworden waar ik graag op terugkijk.

 

 

 


Werkina, thuis op elk schip

Broer Teo komt doorgaans om twee voor twaalf met een spoedklus. Zo ook deze keer: volgende week staan we op een beurs en ik wil bewegende beelden. Alles laten vallen en meteen met de camera op pad. Heb je ergens mooie projecten lopen? "Tuurlijk, Lemmer, Werkendam, Heusden." In twee dagen gefilmd, in drie dagen gemonteerd. Lange dagen. Mooie timelapse er in en natuurlijk een leuke, geanimeerde intro. Het resultaat: 6 minuten scheepsbouw in Nederland.

 Tijd voor een kennismaking?


adres

Kerkstraat 2A
8261BC Kampen

telefoon

06 44864755

 

e-mail
nico@vanmaastricht.com

 

facebook

facebook.com/nvmgo


inschrijvingen

KvK 081749300000
BTW 1901.16.365.B.01