Tess & Olivia

 

Olivia vroeg of we weer eens een fotoshoot konden doen. Het was alweer een tijdje geleden en dan is het leuk om te zien hoe die meiden veranderen. We gingen op urban safari.

 

Het was een grijze avond, dus qua licht viel er niet veel te beleven. Daarom een flitser op statief meegenomen. Met een kleine ISO, een groot diafragma (daarmee een stuk onderbelicht) en een flink klap licht uit de flitser toch nog wat sfeer weten te maken.

 Balletles

 

Het was weer ballerina-time! 

Open Repetitie in Quintus, Kampen.

 Ecoliner

 

Broer Teo is nogal innovatief bezig en zodoende kwam ik aan boord van de Ecoliner, een super efficiënt schip met allerlei slimmigheid aan boord, gebouwd door Damen Shipyards ism. Bodewes. De hybride aandrijving is van Werkina Werkendam.

 Tante Vroeshdag

 

Gastouderbureau Tante Vroesh vierde haar 10e verjaardag in de Natuurspeelplaats van Kampen.

Of ik ook kwam... Nou graag natuurlijk! 

 Balletles

 

Oogappeltje Olivia vroeg of ik bij de openbare balletles wilde komen kijken.

Natuurlijk wilde ik dat!

 Fotoshoot Tante Vroesh

 

Tante Vroesh is een gastouderbureau dat gastouders opleidt en begeleidt. Ze zocht naar manieren om de groeiende groep gastouders aan zich te binden en om het contact aan te halen. Samen bedachten we een gratis fotoshoot voor alle aangesloten gastouders plus de kinderen. Verspreid over de dag verschenen de gastouders op het Tante Vroesh hoofdkwartier waar ze aanschoven voor een kop koffie aan de grote stamtafel. Supergezellige dag!

 Repetitie Broederband

 

Vanwege de deelname aan een loyaliteitsprogramma dat klanten bindt aan lokale ondernemers en de financiële positie verbetert van verenigingen, kreeg de Broederband uit Kampen een trottoirtegel met logo overhandigd. Ik was de fotograaf van dienst en maakte van de gelegenheid gebruik om het orkest in close-up te nemen.

 Promotiefoto's importbedrijf

 

Kreeg ik zomaar telefoon uit Hamburg met de vraag of ik in IJsselmuiden wat foto's wilde maken van een groente- en fruitteler. Port International koopt hier zijn spullen in voor de Duitse markt en wil zijn afnemers een beeld geven van waar de tomaten en komkommers vandaan komen. En dat ze een jong bedrijf zijn met leuke, vlotte mensen. Nou, dat zijn Max (met bril) en Karola, achter mij) zeker!

 1e voetbaltournooi mini's

Trainer, voortrekker en verenigingsman Edwin vroeg of een van de ouders van de Mini's - jongens en meisjes van 4 en 5 jaar - wat foto's wilde maken van het allereerste toernooi dat ze zouden gaan spelen. Natuurlijk wilden we dat wel, en wat een mooie plaatjes leverde dat op!

 


adres

Kerkstraat 2A
8261BC Kampen

telefoon

06 44864755

 

e-mail
nico@vanmaastricht.com

 

facebook

facebook.com/nvmgo


inschrijvingen

KvK 081749300000
BTW 1901.16.365.B.01