Logo voor RKDOS-Freerunning

Onze Matthijs zit op Freerunning want Freerunning is cool. Maar Freerunning van gymnastiekvereniging RKDOS had nog geen logo!

 

Eerst eens een onderzoekje gedaan naar hoe Freerunning logo's er uitzien. Juist geen springende mannetjes, maar cryptische letters in strakke vormen. Veel diagonalen, altijd zwart. Daar konden we wel wat mee. Behalve een logo ontstond er ook een afgeleid embleempje dat goed bruikbaar is voor profielpics en op de borst van shirts.

 

Daarna moest er ook een evenement met een flyer en een poster komen natuurlijk. En een social media actie. We zijn nog maar net begonnen maar al heel lekker bezig.

Oproep op social media voor Jump in, Freerun event in Kampen
Oproep op social media voor Jump in, Freerun event in Kampen

Nieuwe huisstijl voor GTV Elektro

meer lezen

Ontwerp voor vrachtwagens

meer lezen 0 Berichten

Opruimactie zwerfaval

Voorman Nardus van de Verenigde Zaken van Kampen had weer eens een lumineus idee: de jeugd van Kampen zwerfafval op laten ruimen en belonen met Duiten, dat handige muntje waarmee je kunt kopen in Kampen en waarvan de opbrengst naar de verenigingen van Kampen gaat.

 

Daar moet een plan voor bedacht worden. 'Zwerfafval' is geen aantrekkelijk woord, eerder het tegenovergestelde. Daarmee krijgen we de jeugd niet op de been. Superhelden zijn wel populair. Als we die dat vuil nou eens op laten ruimen en tegen de jeugd zeggen dat ze zelf een superheld kunnen worden?

 

Eerst eens aan een goede superheld gewerkt, eentje van het niveau Pixar, zeg maar. En gebrand in de VZK huisstijl natuurlijk. En waar bereiken we die kids? Op school natuurlijk, en op insta. En hun ouders op Facebook en in de krant. Paginagrote advertenties, posters en flyers online en naar alle basisscholen en sportverenigingen in de gemeente, op straat geflyerd, geen moeite gespaard. En toen, 3 zaterdagen in oktober, kwam de jeugd naar buiten om de wereld te redden!

 

Poster "Red de wereld van zwerfafval"
Poster om belangstelling te wekken voor de actie.

Dubbele stand op Maritime Industry 2019

WindeX en Werkina Werkendam op Maritime Industry 2019
meer lezen
Download
Google Search Console Account
google6ce1a9cc93fb150a.html
HTML-document 53 Bytes

adres

Kerkstraat 2A
8261BC Kampen

telefoon

06 44864755

 

e-mail
nico@vanmaastricht.com

 

facebook

facebook.com/nvmgo


inschrijvingen

KvK 081749300000
BTW 1901.16.365.B.01