Logo voor RKDOS-Freerunning

Onze Matthijs zit op Freerunning want Freerunning is cool. Maar Freerunning van gymnastiekvereniging RKDOS had nog geen logo!

 

Eerst eens een onderzoekje gedaan naar hoe Freerunning logo's er uitzien. Juist geen springende mannetjes, maar cryptische letters in strakke vormen. Veel diagonalen, altijd zwart. Daar konden we wel wat mee. Behalve een logo ontstond er ook een afgeleid embleempje dat goed bruikbaar is voor profielpics en op de borst van shirts.

 

Daarna moest er ook een evenement met een flyer en een poster komen natuurlijk. En een social media actie. We zijn nog maar net begonnen maar al heel lekker bezig.

Oproep op social media voor Jump in, Freerun event in Kampen
Oproep op social media voor Jump in, Freerun event in Kampen

Nieuwe huisstijl voor GTV Elektro

meer lezen

Ontwerp voor vrachtwagens

meer lezen 0 Berichten

Dubbele stand op Maritime Industry 2019

WindeX en Werkina Werkendam op Maritime Industry 2019
meer lezen

Online wandelroutes

Online wandelroutes

Cultureel ondernemer en kunsthistoricus Reinier van Kampen and Beyond kwam met het idee om een aantal wandelroutes door de binnenstad van Kampen op de kaart te zetten. Een pdf'e of zo, dacht hij. Iets dat je zowel mee kunt nemen als uitprinten. Leuk, dacht ik, daar kun je tegenwoordig al heel wat interactiviteit in stoppen. 

Maar wacht eens, als we het dan toch interactief maken, waarom dan niet volledig richten op mobiel gebruik. Weg met die printjes! Uiteindelijk is het een ePub geworden boordevol icoontjes, foto's en toelichtingen en dat ook nog eens in drie talen. En oh ja, er zijn ook nog drie fietsroutes

[klik op de kaart]


meer lezen
Download
Google Search Console Account
google6ce1a9cc93fb150a.html
HTML-document 53 Bytes

adres

Kerkstraat 2A
8261BC Kampen

telefoon

06 44864755

 

e-mail
nico@vanmaastricht.com

 

facebook

facebook.com/nvmgo


inschrijvingen

KvK 081749300000
BTW 1901.16.365.B.01