Website & mailings


Onderstaande websites zijn gebouwd in Jimdo, het online Content Management System (CMS) waarmee ik sites ontwerp, voorzie van content en gebruiksklaar oplever, inclusief mail account en gebruiksinstructie. Ze zijn buitengewoon gebruiksvriendelijk en door iedereen met een beetje computervaardigheid te onderhouden. Op de site van Jimdo kun je zien dat ik een door hen erkend Jimdo-expert ben. Ik kan je ondersteunen bij:

 

Nieuwe website - Een volledig nieuwe website maken.

 

Redesign - Een bestaande Jimdo website herontwerpen of van nieuwe inhoud voorzien. 

Onderhoud - Je website bijhouden of uitbreiden.

 

Kleine verbeteringen - Kleine technische aanpassingen aan een design of een functie, die je zelf niet voor elkaar krijgt. 

 

SEO - Hulp bij de vindbaarheid van je site in de zoekmachine.

 

Foto(-bewerking) - Hulp bij het vinden, maken en/of bewerken van foto's.

 

Tekstredactie - Het schrijven en/of redigeren van goede webteksten.

 

Mailings - Bezoekers naar uw website trekken met digitale mailings.


Mailings


Epub's


Veelzijdig & stabiel


Het CMS van Jimdo biedt standaard allerlei geavanceerde en veelgebruikte functies, zoals contactformulieren, fotogalerijen, BLOG's en integratie van video's en social media, door jou zelf te plaatsen met een eenvoudige klik van de muis. Je kunt zelfs eenvoudig een shop aan je site toevoegen! Niet-standaard functionaliteiten kunnen middels een widget (een stukje html-code) ingevoegd worden. Voor volledig custom-build websites is het mogelijk eigen html- en css-files te uploaden.

Jimdo is buitengewoon stabiel, zowel in gebruik als qua hosting. Serverstoringen of hacks worden opgevangen door een permanent back-up systeem. Het systeem wordt continu doorontwikkeld en updates worden automatisch geïnstalleerd, waardoor sites dus futureproof zijn. De Nederlandse helpdesk is vriendelijk en reageert snel.


adres

Kerkstraat 2A
8261BC Kampen

telefoon

06 44864755

 

e-mail
nico@vanmaastricht.com

 

facebook

facebook.com/nvmgo


inschrijvingen

KvK 081749300000
BTW 1901.16.365.B.01